Followers

Tuesday, 24 July 2012

Save Maryam PLEASE!

Please lah save maryam, tolonglahhh, aku minta tolong sangat2. 

Ko ni dah kenapa? gila ke ape nak save Maryam tu apehal?
Maryam ni budak yang hilang tu ke? or budak yang iklan kat TV swasta tu?

weyh Mat, save maryam ni merupakan 1 pertubuhan di Indonesia untuk menyelamatkan gadis-gadis, cewek-cewek, yang telah memeluk agama Kristian. Kalau ko nak tahu, dalam masa 1 tahun 2 JUTA orang Islam di Indonesia telah murtad dan memeluk agama Kristian!! How come korang boleh biarkan je benda ni berlaku? Memanglah benda ni dekat indon, abes tu takkan korang nak  bia sampai melarat kat Malaysia baru nak kelam kabut buat tu buat ni. dah terlambat da derr. 


Korang jangan risau la aku bukan suruk klik nuffnang ke churp2 ke or says punya iklan tapi kalau korang support save maryam ni at least korang peka la dengan keadaan ISLAM yang sangat goyah sekarang ni, 
Ni video sebenar yang berlaku di Indonesia. 



Aku tak kesah kalau korang nak share-share lah. benda baik buat apa nak nyorok-nyorokkan.

0 9 comments:

Post a Comment

Blogger news

Free directory submit
Get this commentators widget
Design by BlogSpotDesign | Ngetik Dot Com