Followers

Monday, 6 August 2012

Hari yang Indah.

Macam biasa hari ni pergi kerja. orang lain cuti aku jela yang melopong. Dari Kg. Telok Rimba, Muar ke Kajang after sahur dan dari Kajang ke Taman Desa, KL. gila ahhh!! penat dowhh!!

Untunglah adik-adik aku yang tengah membuta  kat umah tu. memasing mulut ternganga je tidor. Nak je aku masukkan air kat dalam mulut dorg biar batal puasa sebab jeles dorang tidor. wahaha

Sepatotnya aku pon kena cuti gak sebab aku duduk selangor, tapi apakan daya kerja plak kat KL. wahaha. Tapi yang best jalan tak jam. memang boleh speed kot. kalau tak kete jalan macam siput babi je. bapak lembap.


Anywah aku nk ucapkan kepada semua warga bloggers

Selamat menyambut Nuzul Al-Quran. :)


p/s: Azam nak khatam quran malam ni. [ba ra ka ta.] tapiiiiii....     tapi sayangggg... LoL


2 9 comments:

Blogger news

Free directory submit
Get this commentators widget
Design by BlogSpotDesign | Ngetik Dot Com