Followers

Tuesday, 2 August 2011

Hanger.





Arini aku nk cerita pasal hanger. Mmg. Tujuan utama hanger ni dicipta adalah untuk menggantung pakaian di tempat yang sesuai. Ak cnk cerita pasal sape yg buat hanger ni. Ak just nk cerita pasal pengalaman aku dengan hanger. 

Time zaman jahiliah dulu @ di form 4-5. ak study kat Sekolah Men. Teknik Kuala Selangor atau lebih dikenali sbg teknik kelapa sawit. Ak tinggal di ostel memandangkan rumah aku jaoh dr sekolah tu. mak bapak ak mengharapkan aku g sane utk belajar tntg engineering tp ak blaja bnd lain.

Ni semuany psl senior ak. haishh. Klu korg nk tau, antara aktiviti masa lapang budak2 asrama sek ak ni main bola,futsal,badminton, main kejar2, skodeng (asrama perempuan) aspuri, dan yg paling best main baling2 hanger sampai aspuri. Ak xterkecuali la main bnd alah ni. Siap buat pertandngan lagi antara dorm. Mcm2 skill yg dorg guna. adehhh!!! camne aku bleh terjebak ak pon xtau la. Time tu la laki2 nk tunjukkan kejantanan dorg. (dengan membaling hanger??) haha. nk jadikan cerita last2 kantoi dengan warden. then kitorg di bawa ke perhimpunan (raw call). Last2 kne bersihkn balik hanger2 tersebut. =.=


Walaupun kantoi dgn warden, kitorg still main gak. haha da mmg klu dok asrama cntuh nk buat camne. hahah


p/s: bila terpikir blk cte2 lme ni mmg sgt klaka sbb bnd cntuh pon boleh bwk main. =.=

 kalau suka artikel ni click gambar bwh.. ;)

 MY TRUE HANG IS 'HANGER'

1 9 comments:

Blogger news

Free directory submit
Get this commentators widget
Design by BlogSpotDesign | Ngetik Dot Com