Followers

Thursday, 19 July 2012

Sayangi Selangor, Yakini **

Salam kawan-kawan, hari ni entry aku agak berat sikit. citer pasal politik. Aku tahu, ramai blogger bukan minat sangat politik-politik ni, mereka lebih kepada pemerhati je. Ok, ak baru je dapat message dari no. Maxis, No-Tel 017-9340664. Beliau menyatakan

 "AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN, Mohon maaf zahir dan batin, Selamat Berpuasa & Beribadah. Ikhlas, SAYANGI SELANGOR YAKINI BN." jam 10.48 pagi 19/7/12.



LOL!! WTF!! kenapa ada BN kat belakang?? hahaha. Actually aku tak heran sangat kalau no-tel yang strange message aku, tapi ini dari BN. dari ape? dari BN. aku tak tau nak bangga ke tak. hahaha. harap-harap la no atas tu no-tel DS Najib PM kesayangan 1 Malaysia. :)


Tak cukup ke poster-poster JANJI DITEPATI di seluruh KL. pergi mana-mana ada muka DS Najib, dekat KTM, dekat bas, dekat teksi, dekat jalanraya semua tempat ada muka beliau. 


Aku taknak komen byk-byk nanti kena akta hasutan. LOL. aku pakai nset cokia je so tak dapat la nak upload gambar dekat korang tp insyaallah nanti aku pinjam handset kawan aku nk upload gambar dekat blog sebagai bukti yee.

P/S: Korang ada dapat tak message macam atas ni? kalau dapat share2 la ya. :) woohaaa!!

"Ahlan wasahlan" xnampak

10 9 comments:

  1. hoho. buat masa ni tak dpt pun lah. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe ini message random. so aku org yg bertuah. woohaa. :)

      Delete
  2. tk jmp s/box or s/box majuk tkmo kua. so komen kt sini haha.

    fes : thx follow. follow kamu blk
    second : pelik betulla? psl pe pelik?
    third : psl entri ni tk pnh lg dpt msj cmtu tp skong muak dgn poster2 menimbun dah kt tepi2 jln ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik sbb aku dapat msg tu. haha. memang loya kot jln kt KL merosakkan panorama indah kat KL je. LOL

      Delete
  3. hihihi macam2 nak tarik undi...tak boleh komen lebih2...

    ReplyDelete
  4. thanks singgah blog sis...sis follow sini..

    ReplyDelete
  5. hahaaha...nak dekat la tu PRU 13. Biasa penghantaran meej cam tu random. tq follow blog aku. Follow balik..=)

    ReplyDelete

Blogger news

Free directory submit
Get this commentators widget
Design by BlogSpotDesign | Ngetik Dot Com