Followers

Thursday, 28 July 2011

Keputusan Penuh Perlawanan Kelayakan Piala Dunia Antara Malaysia dan SingaPURA

Berakhir sudah perlawanan sebentar td yg menyaksikan Malaysia seri 1-1 dengan Singapura sekaligus menggagalkan usaha skuad Malaysia mara ke pusingan ke-3. Mmg sgt2 sedih bila rakyat Malaysia dah menyokong 110% utk pasukan negara tp.... nk wat cane. bola tu kan bulat. 

Kredit utk Safee Sali dan Khairul Fahmi sbb berjaya menjalankan tugas dengan cemerlang. Usah cerita psl kepuraan2 singapura buat2 sakit la apela tp fikirlah bahawa bolasepak Malaysia sebenarnya belum mencapai standard. 

Even kalah, tp kita tetap perlu berbangga dengan semangat juang yg ada kt setiap pemain. 

Akhir kata dari IBD, "Hari Yg Mendung Tak Semestinya Hujan Akan Turun" so kesimpulannya kita mesti menerima kekalahan ini dengan hati yg terbuka. maybe ade hikmah dengan kekalahan ini. ;) 

p/s: sakit tekak td bila jaringan safee sali td. ;) area Bangi Sec 15 penuh dengan lautan manusia mcm nk pergi solat jumaat. ;P




0 9 comments:

Post a Comment

Blogger news

Free directory submit
Get this commentators widget
Design by BlogSpotDesign | Ngetik Dot Com