Followers

Saturday, 30 July 2011

Yang Satu.

Arini takde entry sbb ak nak balik uma. dekat uma takde wifi free. hehe so tak dpt la nk post2 entry. cuma arini ak nak berkongsikan gambar Masjid Putra di Putrajaya. Gambar diambil oleh aku sndr dan telah di edit menggunakan Adobe Photoshop CS5. ;)


Aku bersyukur kepadamu ya Allah kerana masih memberikan ku nafas untuk meneruskan sisa-sisa hidupku di bumi yang gersang ini. Aku juga bersyukur kerana masih mempunyai ibubapa, si dia, dan kawan-kawan yang always support aku dalam apa jua perkara. Benar kata orang, hidup memang saling memerlukan.


Friday, 29 July 2011

Jack Ass Malaysia?

Hari ni aku nk buat entry psl Sekumpulan Remaja yg menggelarkan diri dorg KYOPROPAGANDA. Dorg dari UiTM Lendu Melaka. Aku dpt tau dorg ni drpd member aku Zack. Dorg aktif berVlogging. Mmg sgt2 sempoi dan gila2. dekat malaysia da buat survey and dorg antara top 10 blogger/vlogger. so bg ak dorg ni da cukup femes da. Videography dorg mmg sgt2 best dengan sound effectny lg.  


ni antara video2 yg dorg buat. korg xnyesal punye tgk. haha. 


aku respect ngn dorg sebab berani. ;)


*** video ni 18sx + 18sg ***

Thursday, 28 July 2011

Keputusan Penuh Perlawanan Kelayakan Piala Dunia Antara Malaysia dan SingaPURA

Berakhir sudah perlawanan sebentar td yg menyaksikan Malaysia seri 1-1 dengan Singapura sekaligus menggagalkan usaha skuad Malaysia mara ke pusingan ke-3. Mmg sgt2 sedih bila rakyat Malaysia dah menyokong 110% utk pasukan negara tp.... nk wat cane. bola tu kan bulat. 

Kredit utk Safee Sali dan Khairul Fahmi sbb berjaya menjalankan tugas dengan cemerlang. Usah cerita psl kepuraan2 singapura buat2 sakit la apela tp fikirlah bahawa bolasepak Malaysia sebenarnya belum mencapai standard. 

Even kalah, tp kita tetap perlu berbangga dengan semangat juang yg ada kt setiap pemain. 

Akhir kata dari IBD, "Hari Yg Mendung Tak Semestinya Hujan Akan Turun" so kesimpulannya kita mesti menerima kekalahan ini dengan hati yg terbuka. maybe ade hikmah dengan kekalahan ini. ;) 

p/s: sakit tekak td bila jaringan safee sali td. ;) area Bangi Sec 15 penuh dengan lautan manusia mcm nk pergi solat jumaat. ;P




Masihkah ada harapan untuk Harimau Malaya?

World Cup Qualifier Malaysia VS Singapura

Perlawanan yg dijadualkan berlangsung pada jam tepat 8.40mlm ini menjanjikan perlawanan yg epik. sbb Malaysia mempunyai misi PERLU MENANG utk melayakkan diri mereka ke pusingan ke-3. Bg ak xmustahil Malaysia boleh mng. dgn sokongn padu rakyat malaysia ak yakin dorg dapat tumpaskan team ROJAK Singapura tu. Perlawanan pertama rituh Malaysia kena 5-3. So ak arap defend tak mcm rituh. 


Kami Penyokong Malaysia mendoakan pasukan Malaysia berjaya mengharungi 90 minit dgn kemenangan. 

Harimau Malaya Akan membaham Singa!!!


So ak nk tny korg. berapa korg predicted utk match mlm ni? ;)

Assalamualaikum..

Name aku Aizuddin just pggil deanzofq. ak bukanlah 1st time buat blog. ak da ade 3 blog. antarany PRODUKSI ORANG MUDA, NIKONADIK 3000 n termasuk blog ni. klu nk di ikotkan Ni 1st time ak buat blog psl life n kehidupan ak. Kehidupan yg  sukar
dijangka or unexpected. hehe.

Ak mmg ske sgt dgn fotografi. kalau korg nk tgk hasil2 ak ley la usha blog nikonadik 3000 dan produksi orang muda (POM) tp blog POM ni ak buat ngn member baik ak, anas ridhwan. ak just co-owner je dlm blog tu.

Kpd kwn2 blog yg lain diharapkn beri tunjuk ajar ya. hehe ;)

*pkai selipar je snap gmbr. hu3

Blogger news

Free directory submit
Get this commentators widget
Design by BlogSpotDesign | Ngetik Dot Com